Info

Auto järven rannalla

Rahoitus:

Yhdessä rahoitusyhteistyökumppaneidemme avulla pystymme rahoittamaan ajoneuvosi kilpailukykyiseen hintaan pitkällä jopa 84 kk maksuajalla.

Auton sisätila

Lisäturva:

Mikäli ajoneuvon kilometrit ja ikä sen antavat myöden, pystymme myöntämään uudelle ajoneuvollesi kattavan lisäturvan aina jopa 3 vuodeksi/60 000 kilometriä. Kysy lisää myynnistämme!

Auton rengas ja vanne

Renkaat ja vanteet:

Mikään ei ole tärkeämpää kuin turvalliset renkaat ja näyttävät vanteet! Meidän kautta saat todella kilpailukykyiseen hintaan uusia renkaita ja vanteita.

Auton takakontti

Autofiksaus ja tuning:

Meille näyttävät ja uniikit autot ovat tärkeitä ja teemmekin useisiin ajoneuvoihin mm. Lasien tummennuksia, chrome deletä, erilaisia lippojen asennuksia sekä maalausta ja teippausta. Yhdessä yhteistyökumppaniemme avulla pystymme toteuttamaan haastavimmatkin toiveesi ja pystymme luomaan sinulle täysin uniikin kokonaisuuden, josta olet ennen vain haaveillut.

Auton perä

Rekisteröinti ja vakuutus:

Kun kaupoista on saatu sovittua emme suinkaan jätä sinua pulaan vakuutuksen ja rekisteröintien suhteen. Haluamme tarjota parasta palvelua ja siksi voimme halutessasi hoitaa uuden ajoneuvosi vakuuttamiseen ja rekisteröinnin puolestasi. Näin säästyt vakuutuksien kilpailutukselta ja voit keskittyä vain nauttimaan uudesta ajopelistäsi.

Auto metsätiellä

Autoverotuksen rekisteröity autoveroilmoittaja:

Tuomme merkittävän määrän myynnissä olevista autoistamme ulkomailta ja lisäksi meiltä tilataan myös suoraan autoja autoja kuluttajille. Olemme autoverotuksen rekisteröity autoveroilmoittaja, jolloin saamme ajoneuvoon rekisterikilvet suoraan luovutettaessa ja näin vältyt siirtotarroilla ajamisesta. Lisäksi hoidamme koko autoveroprosessin hakemisesta maksamiseen täysin sinun puolestasi.

Yhteydenottolomake